Διοργάνωση Εκδηλώσεων

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΚΡΟΥΠ

Ειδικευόμαστε στην διοργάνωση κάθε ειδικής εκδήλωσής σας, όπως συναντήσεις για συνέδρια, επετείους, ή μια απλή σας συνάντηση, συνοδεία με τα εξαιρετικά κρασιά μας.
Ετοιμάζουμε το μενού της εκδήλωσής σας, προσαρμοσμένο στις όποιες διατροφικές σας απαιτήσεις, όπως μενού χωρίς γλουτένη, μενού για χορτοφάγους και πολλά ακόμα κατόπιν αιτήματός σας.
Η πολυετής εμπειρία μας σας υπόσχεται ένα ιδανικό βράδυ για την εκδήλωσή σας.
Το εστιατόριο Ιπποτικόν μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 500 άτομα στις εξωτερικές εγκαταστάσεις του και 200 άτομα στις εσωτερικές. Επιλέξτε ανάμεσα στις δύο ταράτσες μας για το ιδιωτικό σας πάρτυ. Η ταράτσα του πρώτου ορόφου μας έχει χωρητικότητα μέχρι 40 άτομα και ο πάνω όροφος έχει χωρητικότητα 100 ατόμων με πανοραμική θέα στην Μεσαιωνική Πόλη, ή επιλέξτε τον εξωτερικό μας χώρο για μεγαλύτερες εκδηλώσεις.
Μπορούμε επίσης να οργανώσουμε ζωντανές μουσικές βραδυές και μουσικά συγκροτήματα με φολκλόρ, τοπικά ή διεθνή ακούσματα κατόπιν αιτήματός σας.
Οι σύμβουλοι εκδηλώσεων του Ιπποτικόν, μπορούν επίσης να σας οργανώσουν την διακόσμηση με λουλούδια, μπαλόνια και γενέθλιες τούρτες, πάντα σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις και ανάγκες.
Για οποιοδήποτε αίτημά σας, παρακαλούμε συμβουλευτείτε μας και είμαστε πρόθυμοι να σας καλύψουμε κάθε ανάγκη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΩΝ

Για μια μοναδική γαμήλια δεξίωση, επιλέξτε το Ιπποτικόν στην καρδιά της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου.
Το μοναδικής αρχιτεκτονικής κτήριο του 14ου αιώνα, θα σας συναρπάσει με την μοναδική του θέα στο Ροδιακό ηλιοβασίλεμα. Οι πολυχώροι μας στις εγκαταστάσεις μας, θα εκπληρώσουν τις προσδοκίες σας, καθώς και το μενού μας το ποίο προσαρμόζεται στις προτιμήσεις σας.
Απολαύστε μια σαμπάνια στην υποδοχή και απολαύστε το μοναδικό service να φροντίσει για κάθε σας ενάγκη.
Είμαστε πεπεισμένοι οτι το εξαιρετικό φαγητό και service θα κάνουν την γαμήλια δεξίωσή σας μια αξέχαστη εμπειρία.

Εστιατόριο Ippotikon

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

5, Dimosthenous street, Old Town, Rhodes, Greece